Sjelle

Sjelle 101 d sh

For mig er yoga en måde at hjælpe mig selv med at finde balance, i en til tider travl hverdag.

Jeg finder at en restorativ/yin praksis hjælper mig afbalancere den stress som livet til tider kan bringe. Andre gange benytter jeg mig af de værdier som en mere yang præget praksis tilbyder,  blandt andet energi og velvære.

Gennem yoga finder jeg værktøjerne til at blive i nuet, og på denne måde bevare kontakten til mig selv. Desuden hjælper yoga mig også til acceptere  at alting ændrer sig hele tiden, samt selv accept.

Yoga betyder at forene, og det er præcis hvad yoga er for mig.

Jeg har efterhånden undervist yoga i mange år, og har flere yoga uddannelser bag mig. Den første uddannelse jeg tog var en klassisk hatha yoga uddannelse i Satyananda traditionen, og derfra har den ene uddannelse taget den anden. Ashtanga yoga, børne yoga, gravid yoga, advanced yoga, 5T5, yin yoga (med Victor Chang) og restorativ yoga (med Judith Lasater) samt yoga terapi, er nogle af de uddannelser jeg har lært meget fra. Min sidste uddannelse var  en yin/yang yoga uddannelse med min lærer Simon Low. Simon Low er sammen med  Eija Tervonen og Judith Lasater nogle af mine store kilder til inspiration.

I min undervisning ligger jeg meget vægt på alighnment, åndedrættet samt en sikker og sund praksis. Undervisningen kan til tider kan være, enten udfordrene eller afstressende, alt efter hvilken klasse der undervises. Fælles for alle klasser er at de er afbalancerede, så du kommer fra yoga med en dejlig følelse i kroppen.