Så er det tid til tilmelding af sommerens stamklasse!!!

http://namasteyoga.dk/newsletters/sommer-tilmelding-yoga/

SOMMER TILMELDING YOGA

Kære alle

Sommeren er nær, og det er blevet tid til at tilmelde sig næste kvartals stamklasse.

Du kan tilmelde dig stamklassen på følgende link: http://namasteyoga.dk/tilmelding-sommer-kvartal/

Ønskes samme stamklasse som du har nu, kan du også vælge at besvare denne mail med en kort besked. Hermed slipper du for at udfylde skemaet igen.

Som i nok har lagt mærke til er studiet ved at blive “sommerklargjort”. I den forbindelse tænker jeg at det er på sin plads med et lille sommer tilbud for dem der bor i nabolaget (ydre Nørrebro/Østerbro). Bor du selv i nabolaget skal du være velkommen til at invitere din nabo, genbo eller underbo med til en gratis prøvetime, et sommer tilbud der vil løbe gennem hele sommeren. Det vil herefter være muligt at fortsætte til yoga hos NYS til en fordelagtig pris. Du vil kunne læse mere om dette tilbud på hjemmesiden i løbet af ugen.

Sidst men ikke mindst kan jeg komme med den glædelige nyhed at jeg er ved at arrangere en helt fantastisk efterårs ferie, der kommer til at foregå i Goa. Mere info om ferien er på trapperne, skal bare lige have bekræftet datoerne med hotellet :)

Der vil som altid være restorativ søndag, også selvom det er sommer. Denne gang vil restorativ søndag være søndag d. 28/6 og søndag d. 16/8.

Håber at i alle vil være rigtigt aktive med tilmelding af stamklasser, så der kan komme massere af klasser på skemaet i sommerperioden.

Må solen skinne på alle jer dejlige mennesker!!!!!

Namaste og solskins hilsner, Sjelle

P.s. Ligger du inde med en gammel yogamåtte du ikke skal bruge til noget vil det være meget værdsat hvis du har lyst til at donere den til NYS, der vil viddere donere den til yoga på asylcentre..

 

0