Prøvetime..

Før du beslutter dig for om du har lyst til at købe klippekort eller kvartals tilmelding, har du mulighed for at købe en prøvetime for 75 kr. Prøvetimen kan enten betales kontant i studiet, eller købes på din online profil. Ønsker du at betale kontant, kan du bestille prøvetime ved at sende en mail til studiet
Book prøvetime

Kvartals betaling og klippekort..

Hos NYS kan du benytte dig af klippekort eller kvartals tilmelding.

Vælger du kvartals tilmelding kan du gå til yoga til en meget fordelagtig pris, og du har samtidig medbestemmelse på hvilke klasser der bliver oprettet. Du har mulighed for at benytte dig af kvartals tilmelding  4 gange om året ca 14 dage op til kvartalets start(marts, juni, september, december). Tilmeld dig vores nyhedsbrev i bunden af siden, og få direkte besked når tilmeldingen til det nye kvartal åbner.

Vælger du kvartals tilmelding skal du  tilmelde dig en “stamklasse” hvert kvartal, så det på denne måde er muligt at finde ud af hvor mange klasser der skal oprettes. Der kommer nyt skema ca hver 3. måned.

Du kan enten tilmelde dig en fast klasse om ugen, eller du kan vælge ubegrænset yoga, hvor du kan komme så tit du har lyst.

Prisen for en klasse om ugen er 1.050 kr for 1 kvartal. For studerende 950 kr.

Prisen for ubegrænset yoga er  1.425 kr for 1 kvartal. For studerende 1.050 kr

Betaling kan ske ved Paypal, bankoverførsel eller  mobilepay til tlf 50533773 (ved betaling med mobilepay husk at skrive hvad du betaler for).  Kontonummeret er  Nordea 2110 0757317443.

 Klippekort: 

Har du ikke fået tilmeldt dig kvartals tilmelding i tide, eller ønsker du at benytte dig af klippekort, kan du købe klippekortet på din profil.

♥  1 klasse koster 130 kr/115 kr for studerende

 5 klip, pris 550 kr/444 kr for studerende

 10 klip, pris 1000 kr/ 850 kr for studerende 

 20 klip, pris 1900 kr/1500 kr for studerende

Køb klippekort

 

Inde på din profil skal du klikke på “dine informationer”. Her skal du klikke på “køb kredit” og det er her du kan købe dit klippekort. Du kan købe  henholdsvis 1, 5, 10 og 20 klip. Klippene hedder kreditter på din profil. Der er meget fordelagtige rabatter for studerende og arbejdssøgende. Du kan også købe klippekort med kontanter i studiet og med mobilepay, men vi tager kun kreditkort via paypal…Benytter du dig af mobilepay er nummeret 50533773. Har du købt klippekort med mobilepay bedes du også sende en mail til yoga@namasteyoga.dk med din email, navn samt tlf nr, så klippene manuelt kan blive opført til din profil.
Opret profil

Husk at tilmelde dig hjemmefra hver gang du skal til yoga.

Vi ses til yoga!!!!!!!!!

Nameste-5-1