Oprydning af yogamåtter!!!

Kære alle

Det er i løbet af de sidste par måneder kommet til at knibe lidt med plads til opbevaring af yogamåtter. I den forbindelse skal der ryddes op i yogamåtterne der ligger i studiet.

Mellem 1-14 oktober sættes alle måtter langs væggen, og har du ikke brugt din yogamåtte, eller henvendt dig til studiet før, vil din yogamåtte blive doneret til et velgørende formål.

 

“To give, to donate, to share your bread with our less fortunate brothers and sisters is the loftiest ideal of life. The worst type of meanness and pettiness is to sit tight on our possessions. The most despicable part of the human character is to crave everything and not share our wealth with others. Try and learn to give to others.” 

– Swami Satyanandaji

 

 ♥♥♥Da yoga er meget mere end fysiske øvelser, vil vi i efteråret appellere til de smukke yogier hos NYS, om at udvise medmenneskelighed. Dette gøres ved at tilbyde en række klasser på donations basis. Disse klasser kommer primært til at være om lørdagen, men hold dig ajour under nyheder på hjemmesiden, og se om der er nye tiltag. Vi støtter i år Red Barnet, og du vil i oktober og november kunne donere penge i indsamlings bøsserne, som er at finde i studiet. Har du lyst og energi, skal du ligeledes være velkommen til at samle ind på din arbejdsplads. Vi har en indsamlings bøsse som du kan låne, og samle ind i.♥♥♥

Håber at alle vil få et varmt og hyggeligt efterår med massere af giftfri stearin lys, og massere af varme i hjertet. Hos NYS vil der igen i år være lys af bivoks til hygge, og i år er de hjemmelavede;)

Kærlighed til alle!!!

Namaste

 

– See more at: http://namasteyoga.dk/newsletters/oprydning-af-yogamatter/#sthash.3oCOSEc6.dpuf

0