Nyhedsbrev dec- 14

Tilmelding vinterens kvartal og jule tilbud

Kære alle

Så er vinterens stamklasser lagt op for tilmelding.  Du kan tilmelde dig her http://namasteyoga.dk/tilmelding-vinter-kvartalet/

Udover stamklasserne vil der også være flere forskellige andre klasser at finde på skemaet, så der skal nok blive nok af yoga til alle. Af de nye klasser kan nævnes syns yoga, samt Oshos aktive meditationer.

Er du studerende og har du ikke råd til at komme til yoga, har vi sørget for at der vil være yoga på donations basis, så du betaler hvad du kan, hvad det nu end måtte være. Donations klassen ligger pt torsdag fra 16-17, og vi er åbne for at sætte flere klasser på skemaet hvis det bliver efterspurgt.

Denne vinter vil der blive budt på advents yoga som løber af staben hver søndag hele julen igennem. Desuden vil der komme 4 søndage i januar med somatisk bevægelse, som er et super tilbud for dig med ubalance, og måske oven i købet smerter i kroppen. Igen i dette kvartal vil der komme lydmeditation samt restorativ søndag på skemaet.

Desuden tilbydes der også 3 forskellige jule tilbud til 300 kr.

Du kan læse mere om tilbudene her: http://namasteyoga.dk/jule-yoga-advents-yoga-og-jule-gavekort-til-yoga-kun-300-kr/

Der er også kommet et lager af øjenpuder hjem hvis du skulle stå og mangle en ide til mandel eller julegaven.

Til sidst  appelleres der igen til alle der går til yoga i studiet. NYS er et lille  yoga studie med begrænset plads på de forskellige klasser. Derfor vil det bare være super fantastisk og rart hvis du husker at framelde dig når du bliver forhindret i at komme til yoga, også hvis det er din stamklasse. Der er så mange der gerne vil til yoga på de klasser der ligger kl 17, og vi vil jo gerne have ventelister ud af verden, samt slippe for at skulle uddele bøder og lægge gebyr på yogaen.

Namaste

 

– See more at: http://namasteyoga.dk/newsletters/tilmelding-vinterens-kvartal-og-jule-tilbud/#sthash.lhfisj24.dpuf

0