Namaste Yoga Studio- Dit lokale yoga studio!!!!

 

Da Namaste Yoga Studiet blev åbnet, var det som et tiltag for områdets beboere. Siden er flere yogier  fra Kbh kommet til hvilket er fantastisk. Vi vil dog fortsat gerne være med til at GetAttachment (5)forene nabolaget på det ydre Nørrebro og ydre Østerbro, og hvordan gøres det bedre end med yoga!! Vi syntes at det kunne være fantastisk hvis du vil være en del af vores yoga fællesskab her hos Namaste Yoga Studio..Det skal fejres af vores nabolag er ved at blomstre op, og det vælger vi at gøre ved at lave et tilbud for dig, kære nabo..Bor du i følge googlermaps 1 km gang eller mindre, fra Hermodsgade 24, skal du være hjerteligt velkommen til at benytte dig af vores nye kvarters special. Her kan du gå til yoga for kun 400 kr om måneden. Ønsker du at benytte dig af dette tilbud kan det gøres længere nede på siden.  Vær opmærksom på at abonnementet ikke kan sættes i bero..

Vi er opmærksomme på at man som studerende, ikke har så meget at give af. Derfor tilbyder vi også en god pris for studerende. 399 kr koster det at gå ubegrænset til yoga om måneden. Er du af andre årsager på nedsat indkomst, kan du også benytte dig af denne special. Du kan tilmelde dig længre nede på siden.

Tjek din afstand til studiet på kortet:

  •      Du kan tilmelde dig kvarters special her.
  •      Som studerende kan du tilmelde dig her. 

 

Vi håber at du vil nyde yoga hos Namaste Yoga Studio, og den dejlige energi som medlemmer og undervisere bringer til det lille lokale yoga studio..

 

Nameste-5-2

Namaste