Event Information:

 • søn
  07
  maj
  2017

  AFLYST/Yin yoga, massage og akupunktur

  10.15-12.15NYS

  Yin yoga, massage og akupunktur

  Sofia Atiya og Claus Arndt Nielsen

  Forkæl dig selv med 2 timers yoga, afspænding og akupunktur, specielt sammensat til kvinders cyklus.

  Søndag d. 7 maj har du mulighed for at forkæle dig selv lidt ekstra. Du vil få mulighed for at starte 1 times yin yoga specielt sammensat til at, støtte kvinder’s cyklus. Der efter vil der være en lang afspænding, hvor du vil få akupunktur, der er tilpasset til dig og din krop.

  Mange kvinder oplever gener i forbindelse med deres menstruation, det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvornår og hvilke gener. Nogen oplever det i forbindelse med ægløsning, nogen oplever det op til menstruation og andre under menstruationen. Vi er dog af den opfattelse, at det dels ikke skal være et problem måned efter måned og ej heller et tabu. Derfor har vi i fælles skab lavet denne udvidede yogaklasse, der også vil være fokus på, at hjælpe den enkelte.

  Sofia Atiya sammensætter et yoga program som er specielt designet til, at støtte kvinders cyklus. Yoga programmet vil primært bestå at yin aktiverende stillinger samt vejrtræknings øvelser.

  Yin-yoga er en meget meditativ yogaform med dybe stræk. Strækkene holdes i 3-5 minutter af gangen. Dette hjælper kroppen med at åbne op så der kan arbejdes, med både led, bindevævet og meridianerne på en blid og nænsom måde. Vi kommer ned i tempo og vender blikket indad.

  Claus Arndt Nielsen vil stå for akupunkturen, som foregår på den måde, at du for udleveret en seddel, hvor du kan skrive, de eventuelle gener du oplever. Sedlen ligger du ved siden af din yoga måtte, og mellem øvelserne vi Claus kigge på dem individuelt. Under afspændingen vil han så gå rundt og mærke på din puls, og kigge på din tunge (puls og tunge diagnose er en vigtig del af akupunktur), Du vil få sat nåle, der passer til dine behov, hvor efter du vil ligge med nålene i 20 -25 minutter.

  Inden klassen starter, vil der være mulighed for at snakke med Claus, så der kan tages forbehold for individuelle ønsker. Til sidst vil der være mulighed for en kop te samt lidt frugt.

  7/4 kl. 10 – 12 hos Namaste yoga studie - Namaste Sofia & Claus.