Event Information:

 • man
  01
  maj
  2017
  fre
  05
  maj
  2017

  Y O G A: One Week Morning Intensive (ps. morgenmagi)

  7-8.15NYS

  AFLYST!!!!!!

  Pris: Early Bird Pris (t.o.m) 5. april: 550 kr. Herefter 650 kr.
  Mulighed for drop-in hvis holdet ikke er fyldt op: 150 kr./morgen.
  Tidspunkt: Kl. 7.00 - 8.15 i uge 18 (1.-5- maj =5 dages morgenyoga)
  Betaling og tilmelding: Skriv til mig, Mie, på enten her på fb, på mobil 61869603 eller mie.dandanell@gmail.com for at sikre dig en plads, samt overfør på moilepay 61 86 96 03 eller // reg. 8401 konto 0001192741

  Hvis holdet bliver aflyst gives det fulde beløb retur. Skulle du blive forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads til en ven.

   

  Hermed en Invitation til at begynde Din Dag med næring til Krop, Sind og Sjæl. One Week Morning Intensive giver dig mulighed for at begynde dagen med nærvær, bevægelse, indre ro og mere klarhed.

  (Max plads til 10 deltagere på holdet - mulighed for drop-in - tjek længere nede.)

  En uge med morgenmagi går i al sin enkelhed ud på at begynde dagen - fem morgener i træk - med bevægelse, afspænding og meditation. Min undervisning er inspireret af Jivamukti yoagen samt min afspændingspædagogiske baggrund, hvilket skaber en helhedsorienteret praksis, hvor vi strækker ud i krop og sind gennem yoga, synger på harmonium, lytter til yogafilosofi fortolket ind i vores moderne verden, måske danser lidt, mediterer og flyder roligt afsted med åndedrættet.

  Undervejs vil du modtage masser af hands-on assists, som hjælper dig dybere i din praksis. Mange elementer vil gå igen fra morgen til morgen, hvilket fordrer dybde og mulighed for forandring.

  På nærværende vis vil du blive guidet gennem forskellige flows af øvelser og stillinger, der omfavner, ÅBNER, styrker og afspænder hele dig.

  Workshoppen er for ALLE uanset tidligere erfaring. Skriv hjertens gerne, hvis du har nogle spørgsmål.