Event Information:

 • søn
  05
  mar
  2017

  Introduktion til Yin Yoga

  10-13NYS

  Introduktion til Yin Yoga

  Denne 3-timers workshop er for dig, der er nysgerrig på at vide mere om Yin Yogaens forunderlige effekt på krop og sind.

  Du kan være nybegynder til yoga eller erfaren med lyst til at vide mere.

  Jeg indleder workshoppen med en snak om, hvordan Yin Yoga kan have en postitiv forandrende effekt på vores liv - eksempelvis i forhold til stress og fysiske skader.

  Workshoppen fortsætter med en 2-timers Yin Yoga praksis, hvor du guides igennem en række klassiske Yin Yoga-stillinger, som positivt påvirker centrale energibaner i kroppen. Undervejs fortæller jeg om formålet med de forskellige øvelser.

  På denne workshop får du en grundforståelse for formålet med Yin Yoga og du introduceres til konkrete øvelser som du efterfølgende kan bruge hjemme.

  Pris: 300 kr. Betales ved bankoverførsel eller MobilePay.

  Tilmelding: Send en mail til silkeyoga7@gmail.com med dit navn og telefonnummer.

  Om Silke Haubart Cohen:

  Jeg er certificeret lærer i Yin Yoga og Gravid Yoga med flere års undervisningserfaring. Jeg er også uddannet i Yin Yoga-massage, mindfulness, healing og ayurveda. Jeg har praktiseret forskellige former for yoga og meditation i snart 20 år - og jeg brænder særligt for at videregive yogaens meditative og terapeutiske aspekter. Min undervisning er præget af nærvær og ro med blik for den enkelte deltagers særlige behov.