Datoer for restorativ søndag!!!!

Restorativ Søndag med Sjelle kl 15-18…

 

 

I April og Maj vender restorativ yoga med Sjelle tilbage igen. Søndag d. 13/4 og Søndag d. 18/5 mellem kl 15-18 har du mulighed for at forkæle dig selv med 3 timers restorativ (genopbyggende) yoga.

I denne session vil du mærke på egen krop hvordan restorativ yoga har positiv indvirkning på dit stress niveau. Du vil ligeledes have mulighed for at skabe nærmere bekendtskab med forskellige åndedræts teknikker der på samme måde kan være med til at afhjælpe stress i kroppen. Vi slutter af med yoga nidra. Yoga Nidra er er en effektiv dybdeafspænding, der bevidstgør, afspænder og healer krop, sind og sjæl og er kendt som yogisk søvn.

Gennem en 3 timers yogaklasse vil du på egen krop kunne mærke effekten af restorativ yoga der er en blid og afspændende yogaform, der genopbygger og åbner kroppen. Vi vil bruge tæpper, bælter evt. sandsække og pøller for på den måde at opnå ro i krop og nervesystem der herved reduceres stress og skaber større harmoni mellem krop og sind.

Prisen er 200 kr for medlemmer og 275 kr for ikke medlemmer. Tilmelding er bindende ved betaling som skal ske senest en uge før. Er der ikke 3 tilmeldt en uge før, bliver restorativ Søndag aflyst.

Tilmelding via netbank ved indbetaling af enten 200/275 kr til Nordea 2110 0757317443 tekst: REST. Du kan også betale kontant i studiet når du kommer.

 

0