Cecilie

En livslang interresse for kreativitet, personlig udvikling og meditation, og hun har derfor en dyb erfaring med disse emner, da hun altid har praktiseret selv, og deltaget i en lang række retreats og workshops. Dette har også været en stor inspiration for hendes musik. Yogaundervisningen er for Nanne Emelie, en fantastisk kanal til, så godt hun kan, at få lov at videregive noget af den efaring hun har opbygget igennem årene.
Hendes yogapraksis startede for 15 år siden, og hun har igennem disse, år oplevet yogaens potentiale til at bringe personlig udvikling med sig, igennem en kontinuerlig praksis. Hun har bevæget sig i forskellige retninger indenfor yogaen, og der hvor hun finder sig selv med yogaen nu, og det hun ønsker at give med sin undervisning, er at tilbyde en klasse hvor hun prøver at forene meditation og bevægelse igennem hele klassen, guidning til god allignment, som giver lettere adgang til stillingerne, at du for styrket kroppen, og (især i vinyasa klasserne) får pulsen lidt op.
Ud over at undervise i yoga tilbyder hun regelmæssigt Lydmeditationer på Namaste Yoga Studio, hold øje med kalenderen og facebook for at holde dig opdateret om dette.