Cecilie

 

Yoga handler for mig om at give sig selv et frirum. Et rum hvor man fritages for hverdagens bekymringer, hvor det store tunge mentale maskineri sættes midlertidigt i stå, men yoga er for mig også livet udenfor yogasalen, yoga er en måde at håndtere hverdagens maskineri.

Yoga er en måde at leve på, hvor man lever og ånder kærlighed og medfølelse overfor sig selv og andre.

Som yogalærer hjælper jeg mine elever med at forene modsætninger i deres krop, i sindet og i deres liv, jeg hjælper mine elever med at finde balancen i deres fysiske og mentale krop. Yoga handler nemlig både om træning af den fysiske krop og den mentale krop.

Mit menneskesyn er holistisk, jeg mener ikke man kan adskille kroppen fra sindet, men at man påvirker sindet i arbejdet med kroppen, og det er det der gør yoga fantastisk. Yoga kan være en terapiform samtidig med at man får en sund fysisk krop, øget styrke, smidighed og fokus.

Jeg har en 200 timers uddannelse fra Sattva Yoga i Hatha flow, jeg har efterfølgende taget en række videreuddannelser indenfor Blid yoga og Vinyasa. Derudover har jeg taget en 300 timers uddannelse indenfor terapeutisk yoga.

Udover yogalærer er jeg uddannet cand. mag. i sprogpsykologi og arbejder som selvstændig psykoterapeut, besøg min hjemmeside www.ceciliebjørk.dk for at læse mere om mig og samtaleterapi.